äiti aina sanoo, että pitää ottaa peruna kerrallaan ja edetä sillä lailla eteenpäin ja sitten kuulemma huomaa, että kas kummaa, hommat onkin loppu.

ja paskat, sanon minä. seuraavassa otos viikon aikana tekemistäni asioista, joiden jälkeen vieläkin on satamiljoonaa asiaa tekemäti:

kirjamessuilla töissä neljä päivää - henry rollins -haasttelun purkaminen ja kirjoittaminen - pmmp-haastiksen samankaltainen kohtelu - luentopäiväkirjan kirjoittaminen - kolmen kurssikirjan lukeminen - esseen kirjoittaminen - luennoilla käyminen - naamiaisten järjestäminen ja niiden jälkeen siivoaminen - muuttoasioiden hoitaminen  - verotoimistossa asioiminen - rokkivisassa käyminen - sairastaminen ja läpi yön yskiminen - messuilta hankittujen kirjojen ihaileminen - blogin kirjoittaminen -

niinpä.
muutto ensi viikolla.

peeäs. kävin lappeenrannassa. olin kolme päivää. en käynyt kertaakaan feussissa enkä nähnyt yhtään kaveria. jokin on vialla. tosin sain uuden ystävän, jonka nimi on fysioterapeutti. naksautti selän kahdesti auki. ja määräsi röntgeniin kun on skolioosia eli kieroonkasvamista selässä.