nyt soi: Mortiis - Some Kind of Heroin (arvostelukuuntelussa)

Työtä on paljon. Niin paljon, että ahdistaa vähäsen. Jos saisin valita, olisi kämppä siisti ja kaunis, ja minä istuskelisin sängyllä syömässä juustoja ja oliiveja ja lukemassa jotain ei-koululiitännäistä ja elähdyttävää. Vaan ei. Lattialla on roskaa ja papereita. Sängyssä ei ole lakanoita kun kaadoin aamulla kahvia sinne. Haastatteluja purkamatta, tekstejä editoimatta. Minä näytän merisairaalta Mervi Tapolalta.

On hassua elää koko kevät sillä lailla, että ajattelee, että "jos tämän viikon/kuukauden vielä jaksan, niin sitten helpottaa". Mutta kohta helpottaa oikeasti. Ensi viikolla palautan proseminaarityön ja sitten lähden Jukan kanssa Miian luoksi suureen maailmaan. Sinänsä harmillista, että jää ainutkertainen Euroviisutunnelma ja -hysteria kokematta. En nimittäin usko, että Suomessa viisuja ainakaan ihan heti uudestaan nähdään. Luulen, että ensi vuonna juhlitaan Ruotsissa. Tai sitten Bobo-maassa. Mutta kyllä ulkomaille meneminen on siistimpää kuin Euroviisut, eikö? Ja onpa jotain muutakin, mitä odottaa: iki-ihana Henry Rollins esiintyy Savoy-teatterissa.

Mitäs vielä? Aina naurattaa, kun Hesarin urheilusivuilla on aina lajiotsake artikkelin alussa, ja tänään yhden otsake oli doping. Oma lajinsa, sekin.