hahhaa. oman nimensä googlaaminen toi eteen hauskoja hommia. joku ihminen oli vaivautunut haukkumaan minua blogissaan!
 

"Pikainen katsaus ilmais jakelu lehti skeneen

(20.11.06 klo 1:17)

City. Suosikkini. Kevyestä alusta lopun maittaviin leffa-arvosteluihin, City on jokaisen siihen kuluttamani pennin väärti.

Pääjuttu on yleensä kiinnostava, paitsi jos sen on kirjoittanut Jaana Rinne. Vähänkö meitä lukijoita kiinnostaa ketä tunnet ja missä olet heitä nähnyt ja mitä söit aamiaiseksi ja mitä tekisit jos et olisi toimittaja.

Sue. Musiikkilehtien ykkönen. Olisi tosin parempi ilman metallia. Pitääkö sille aina omistaa puolet lehdestä? Juttuja hyvästäkin musiikista löytyy. Silti, tuntuu että vuosi vuodelta Sue tykkää uida yhä enemmän ja enemmän valtavirrassa. Levyarvosteluista en enää löydä löytöjä.

Suen visuaalinen tyyli on pysynyt samana niin kauan kuin minä muistan, eikä metallin lisäämistä lukuunottamatta varsinaisia uudistuksia ole tullut laisinkaan. Tämä on vain hyvä asia, se saa Suen tuntumaan tutulta ja turvalliselta. Uusimmasta lehdestä en löytänyt valittamista...

...paitsi kun My Chemical Romancen Black Parade -levylle ysin antanut Lotta Heikkeri saa itsenäisyyskohtauksen mallia "on punk olla eri mieltä" ja näyttää keskisormea kaikille joiden mielestä ei ole coolia/uskottavaa antaa MCR:lle yhdeksää pistettä kymmenestä. Dear, Lotta, moisten kommenttien viljeleminen nakertaa "rokkitoimittajauskottavuuttasi" enemmän kuin Lovexin tuotoksen nostaminen kuukauden levyksi. Onko mielestäsi jotenkin kapinallista tykätä siitä mistä muut eivät ja vice versa?"


Noh, ei kai pitäisi ottaa liian vakavasti kun ilmaisjakelujen ykkönen on City... Hassulta se silti tuntuu. Onko vika minussa vai lukijassa jos sarkasmi ei mene perille?