nyt soi: nine inch nails - with teeth

sunnuntai. mikä päivä tehdä asioita ja saavuttaa suuria. vihdoinkin ottaa mallia strömsöstä ja tuntea hallitsevansa omaa elämäänsä nikkaroidessaan lintulautaa kerrostaloyksiössä.

en paljoa kiinnittänyt huomiota ulkomaailmaan tänään, mutta joitakin asioita löysin.
1. ihmiset, joilla on omien sanojensa mukaan kamalasti kiireitä ja tekemistä, löytävät kyllä aikaa tärkeille asioille. kiire on erinomainen tekosyy olla välittämättä velvoitteista ja epämiellyttävyyksistä.
2. sunnuntaisin kerrostalossa kuulee paljon ääniä. minä pesin pyykkiä. naapurissa harrastettiin äänekästä seksiä. molemmissa naapureissa. seisoin keittiössä kuorimassa appelsiinia lounaaksi ja ihmettelin missä nuo ihmiset ovat olleet kaikki ne päivät, jolloin heistä ei kuulu mitään.
3. sunnuntaisin odottaa soittoa tai tekstiviestiä joltakulta.
4. tupakointi jaksottaa elämää miellytävästi. se on vähän kuin kello. tietää ajan kuluvan.
5. tuntemattomien ihmisten blogien lukeminen ja kuvagallerioiden katsominen ei tunnu tirkistelyltä. on vain mieto mielenkiinto ihmisten elämää kohtaan, joka sekin väljähtyy kuva kuvalta ja tilitys tilitykseltä.

siitäs saitte, lukijat. taas vähensin mielenkiintoanne todellista elämää kohtaan. katsokaa strömsötä ja askarrelkaa! pukekaa slipoveri kauluspaidan päälle ja ottakaa paistinpannu kauniiseen käteen! kyllä elämä lopulta unohtuu.