nyt soi: animal alpha - pheromones

Kalliolaisen juottolan vessassa on perinteisten bändi- ja aatetarrojen lisäksi pikkuisia mainoksia blogista. Niissä oli jokaisessa pieni sitaatti kyseisestä blogista ja luonnollisesti osoite. Minua tämä kummeksutti. Ei se, että haluaa bändinsä ihmisten tietoisuuteen, mutta että haluaa blogilleen lisää lukijoita, ja on valmis panostamaan tarroihin ja niiden liimaamiseen? Outoa.

Lehtemme kolumnisti U. Tulitukka kirjoitti jonkin aika sitten mainion tekstin siitä, kuinka nykypäivänä jokainen voi olla kuuluisa jollakin tavalla, luonollisesti internetissä. Samaa asiaa käsiteltiin myös viime perjantain Nyt-liitteessä. On pakko olla tunnettu, edes virtuaalisesti. Hauskaa kuitenkin on, että huomionkipeys omille jutuille on levinnyt virtuaalimaailmasta todellisuuteen. Ei riitä, että käydään kommentoimassa muiden blogeja ja MySpace-sivuja oman saitin mainostustarkoituksissa, vaan pitää mainostaa myös vessassa.

En muista osoitetta, enkä aio sitä edes selvittää. Sen verran tökerö oli blogin mainoslause: "Markkinavoimat vetäkööt näkymättömään käteensä". Anteeksi vain, arvoisa bloggaaja, mainoksesi ei tehonnut. Ha ha ha.